Algemene voorwaarden

Prijswijzigingen voorbehouden:

Prijzen aangegeven op deze site kunnen afwijken van de werkelijke prijs. Prijzen zijn gebaseerd op inkoop via onze hoofdleverancier. Indien deze het product niet volgens eerdere opgave kan leveren, bestellen wij, in overleg met U, onder veranderde voorwaarden. Hierdoor kan de prijs (licht) afwijken. Na uw bestelling geplaatst te hebben, krijgt U altijd een proforma factuur. Indien U niet akkoord gaat met een eventuele prijswijziging dan kunt U zondermeer de koop weer ongedaan te maken. Algemeen Alle prijzen zijn inclusief BTW. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Trebouchet Musical Instruments heeft het recht zijn levering- en/of betalingsvoorwaarden tijdens en na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Eventuele onjuistheden van door Trebouchet Musical Instruments aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Trebouchet Musical Instruments worden gemeld.Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Trebouchet Musical Instruments hiervan op de hoogte te stellen.

Prijsafspraken

Trebouchet Musical Instruments. garandeert dat de prijzen binnen de looptijd van het product niet worden verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. Prijsverlagingen kunnen wel voorkomen. De laagste prijs vindt U altijd op www.trebouchet.nl. Voor de gevolgen van typfouten, prijs en of modelveranderingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bezorging

Het overgrote deel van de goederen is doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet of tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan bericht en houdt Trebouchet Musical Instruments uw bestelling vast en wordt dit zo spoedig mogelijk nageleverd. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u bericht en wordt er eventueel naar een alternatief gezocht, of komt de bestelling te vervallen. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Bezorgkosten

(Prijswijzigingen door TNT Post voorbehouden)

 

Een bestelling kan op vijf manieren betaald worden.

1. Via iDeal.

Op deze manier betaalt u makkelijk en veilig via uw eigen bank. De betaling is direct, waardoor verzending ook sneller plaats kan vinden.

2. Via Paypal

hiermee kunt u vanuit uw Paypal account betalen, de bezorgkosten worden automatisch opgeteld bij uw bestelling.

3. Met VISA/Mastercard via Paypal.

Om van deze optie gebruik te maken, klikt u ook op de Paypal knop, en vervolgens kiest u voor de VISA/Mastercard optie.

4. Vooruitbetaling

5. Onder rembours (alleen binnen NL, klant betaalt aan de deur)

U krijgt van ons na de bestelling bevestiging van gereed maken van uw bestelling, die wanneer de betaling binnen is wordt verzonden. Omdat TNT Post een hogere provisie rekent voor rembours betalingen zijn de kosten van deze vorm van verzending hoger.

Transportkosten bij betaling via vooruitbetaling, Paypal of creditcard:

0 tot 30kg:

€ 2,50 bij orders tot €10,-

€ 5,00 bij orders van €10,- tot €50,-

€ 9,00 bij orders van €50,- tot €99,-

€ 10,00 bij orders van €100,- tot €199,-

€ 15,00 bij orders >€200,-

gewicht >30 kg: €25,-

 

Rembours kosten:

gewicht (in kg) kosten

0 tot 30kg: € 22,50

Boven de 30 KG en bestellingen met een orderbedrag boven de € 1000,- worden niet onder rembours verzonden.

De klant dient ervoor te zorgen aanwezig te zijn op het bezorgadres wanneer levering onder rembours plaatsvindt. Meerkosten die ontstaan wanneer een rembourszending, vanwege afwezigheid van de klant, moeten worden gemaakt, zullen in rekening van de klant worden gebracht.

Wanneer een bestelling in twee keer geleverd moet worden (bijv. een nalevering of vanwege het gewicht in meerdere dozen verzonden wordt.), wordt er slecht één keer bezorgkosten over de bestelling gerekend.

Wanneer artikelen zwaarder dan 30 KG zijn wordt de klant hierover bericht.

De vooruitbetaling gaat als volgt:

Na bestelling krijgt u de factuur van uw bestelling gemaild (originele bon/factuur wordt uiteraard bij de bestelling meegezonden).

Het op de factuur vermelde bedrag dient u over te maken naar het rekeningnummer van Trebouchet Musical Instruments. Het rekeningnummer is Postbank Giro 3127510

Zodra de betaling door trebouchet.nl ontvangen is wordt de bestelling verzonden. Van overmaking door de klant totdat Trebouchet V.O.F. het bedrag ontvangen heeft duurt doorgaans 2 tot 3 dagen. Spoedbetalingen kunnen binnen een dag binnenkomen.

Genoemde verzendkosten zijn gebaseerd op de meest gebruikelijke volumes en gewichten van uw pakket. Het kan voorkomen dat een pakket een uitzonderlijk volume of gewicht heeft. In dat geval gelden andere verzendkosten. Wanneer dit het geval is bij uw bestelling, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen voordat wij tot levering over zullen gaan.

Buitenland

De tarieven hierboven gelden alleen voor bestellingen/leveringen in Nederland. Buiten Nederland worden bestellingen vooraf gecontroleerd op bereikbaarheid, gefactureerd en daarna worden de goederen direct verzonden na ontvangst van uw betaling. Rembours (behalve België) is niet mogelijk. Indicatietarieven voor: België, Duitsland en Luxemburg bedragen € 10,- Indicatietarieven voor de rest van de landen binnen de EU (ook Zwitserland) bedragen € 20,- Tarieven voor buiten de EU gelieve men na te vragen bij Trebouchet V.O.F. Voor transacties vanuit het buitenland dient naast het gewone rekening nummer een Swiftcode en of een IBAN nummer ingevuld te worden. Postbank IBAN: NL05PSTB0003127510 BIC/SWIFT CODE: PSTBNL21

24 uurs garantie

Uw Bestelling 24 uur op zicht. Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 24 uur, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten. In deze periode kunt u uw bestelling indien ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking op Uw kosten en daarbovenop een vergoeding voor adminstratie kosten van € 10,-, terugsturen. Het aankoopbedrag van het product zal bij ontvangst door ons in originele staat zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen 5 werkdagen worden teruggestort op het door U opgegeven rekeningnummer.

Garantiebepaling

Voor al onze produkten geldt een garantie termijn van 12 maanden. Indien binnen deze periode een gebrek mocht ontstaan, die niet het gevolg is van nalatig of verkeerd gebruik door de klant, zal dit gebrek op kosten van Trebouchet Musical Instruments worden verholpen. Hiertoe dient U zelf het produkt op te sturen naar onderstaand adres: Wij zullen dan zo spoedig mogelijk overgaan tot reparatie, en als dit niet mogelijk is, tot vervanging van het produkt.

Dit houdt in dat lakbeschadigingen en beschadigingen/gebreken aan polsters, alsmede eventuele ontstane gebreken aan trombone-coulissen, niet onder de geboden garantie vallen aangezien deze in hoge mate door het gebruik in het algemeen, en de verzorging van een instrument in het bijzonder, worden beinvloed.

Verzorging instrumenten

Muziek instrumenten kunnen, net als andere apparatuur, lijden onder het gebruik in de open lucht. Gebruik onder vochtige omstandigheden/regen kan dan ook schade aan uw instrument toebrengen indien het instrument niet tijdig wordt gedroogd. Hiervoor bieden wij verschillende verzorgingsproducten aan en wij raden u aan altijd gebruik te maken van deze producten alvorens een instrument in het koffer wordt opgeborgen. Berg nooit een vochtig/nat instrument op in zijn koffer, hierdoor kan er beschadiging aan lak en/of polsters optreden.

Ook het vocht dat aanwezig is in een instrument na normaal bespelen kan op de lange duur beschadiging veroorzaken, als niet het instrument wordt gedroogd/gereinigd na het bespelen. Gebruik van wissers/droogdoeken/padsavers raden wij dan ook altijd aan.

Retour artikelen

Verkoop uitsluitend via het internet. Retour artikelen dienen naar het hieronder vermelde adres gestuurd te worden:

Dit is geen afhaaladres.

Trebouchet Musical Instruments Sint Josephstraat 21

6231EC Meerssen Nederland

De retourneerkosten zijn voor de klant zelf. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten of waarde mindering in rekening te brengen. Bij pakketzendingen zal een kleine vergoeding voor administratiekosten in rekening worden gebracht.

Uw privacy is gewaarborgd

Gegevensbescherming

Trebouchet Musical Instruments streeft ernaar immer privacy compliant te zijn, in lijn met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Uw persoonsgegevens, welke u aan ons geeft wanneer u een bestelling bij ons plaatst, zijn bij ons gewaarborgd.
Deze gegevens delen wij niet met derden en worden uitsluitend opgeslagen omwille van de fiscale bewaarplicht en voor het kunnen uitvoeren van onze after-sales service en om te kunnen voldoen aan onze garantie bepaling.
Tenzij uitdrukkelijk door u aangegeven zullen wij geen contact met u opnemen voor marketingdoeleinden.
Als geregistreerde klant heeft u altijd het recht om uw gegeven toestemming voor het delen van uw gegevens met ons, in te trekken.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend, in overeenstemming met geldende wettelijke bepalingen (de Wet Bescherming Persoonsgegevens), verwerkt en opgenomen in het klantenbestand van Trebouchet Musical Instruments

Adreswijziging

Klanten zijn verplicht Trebouchet V.O.F. van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Trebouchet Musical Instruments geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Trebouchet Musical Instruments bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, geeft u Trebouchet Musical Instruments toestemming om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.